Bureau Roos Zierikzee biedt een veelheid aan trainingen en workshops. Allen gericht op de beste ontwikkeling van u of uw organisatie. Enkele van de workshops zijn hieronder uitgewerkt. Heeft u interesse in mijn aanbod neem dan contact met me op.

Date with Your Destiny… Zinvol en zingevend professioneel vanuit uw kernwaarden leven

Een 3-daagse ontdekkingstocht voor wie zijn koers in het werk wil verleggen en vanuit zijn kernwaarden zinvol en zingevend het werk wil inrichten en uitvoeren.

U wilt weten wat uw persoonlijke missie en kernwaarden zijn om van daaruit uw professionele en persoonlijke ontwikkeling te kunnen verdiepen. Daarbij gaat het om het loslaten van oude paradigma’s, overtuigingen en de verhalen die u blijft herhalen.

Download de flyer

 

NLP en Verandermanagement

Een krachtige en veelzijdige 4-daagse training die een andere kijk biedt op veranderen in organisaties, middels NLP en andere persoonlijke en organisatie-ontwikkelmethodieken.

Mensen die werkzaam zijn in een organisatie en op zoek zijn naar effectieve methoden om hun communicatie te ontwikkelen en weten dat dit verder gaat dan vaardigheden. Deelnemers zijn managers en professionals die deze training als een belangrijke ondersteuning zien in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Effectief Coachen en Veranderen met NLP in de zakelijke context

Een 2-daagse ‘Coach-Clinic’ voor coaches en veranderaars die, in vervolg op hun NLP opleiding, het verschil willen maken.

U wilt effectief leren coachen en uw professionele en persoonlijke ontwikkeling verdiepen. Daarbij gaat het om meer dan het aanleren van vaardigheden. Wie u bent als coach of veranderaar en hoe u anticipeert op vragen staat aan de basis van deze groei.

Download de flyer

 

Workshop Sjoelen met Tijd

Om effectief en energiek aan het werk te blijven is het wenselijk aandacht te besteden hoe jij als meester in je werk effectief met tijd kunt omgaan.

De organisatie heeft een hoog ambitieniveau. Van jou en je collega’s wordt verwacht dat je zelf organiserend wordt en efficiënter werkt. Er moet meer gebeuren met minder mensen en middelen. Je eigen tijd organiseren. Maar daar wringt het vaak.

Testimonials