Transformatiespel

Het spelen van dit bedrijfsspel helpt u met inzichten, doorbraken en persoonlijke groei; als individu en als team. U wordt stapsgewijs meer bewust van de keuzes die u kunt en wilt maken gedurende het spel. Aan het eind trekt u een scherpe conclusie naar aanleiding van uw ervaringen én de feedback van uw medespelers. Speel met vragen als “Wat is de volgende stap in mijn carrière” of  “Ons team werkt op eilandjes; hoe vinden we meer verbinding zodat onze dienstverlening verbetert“.

Doorbreek patronen en vind een nieuwe werkwijze

Ontdek met dit bedrijfsspel op een krachtige en diepgaande manier een nieuwe werkwijze en misschien zelfs een vernieuwd levenspad. Doorbreek patronen, vind de innovatie en verandering die u nodig heeft om de volgende stap te zetten. Voor teams en als individu, in korte tijd een nieuw perspectief!

Een creatief platform van nieuwe ontwikkeling

Het transformatiespel creëert een creatief platform voor u en/of uw team om nieuwe richtingen te ontdekken, deze te verhelderen en vervolgens concreet toe te passen. Zo kunt u nader inzoomen op lopende en komende uitdagingen en daarvoor oplossingen genereren die leiden tot een constructieve verandering.

Testimonials