Individuele Coaching

 

‘Zij die hun dromen waarmaken zijn diegenen die erin geloven’

Authenticiteit betekent dat je je eigen weg gaat, los van de vermeende verwachtingen van anderen. Leer in deze individuele coaching je persoonlijke potentieel en jouw levensmissie volledig te benutten, jouw talenten en competenties. Het is namelijk jouw persoonlijke levensweg. Dat betekent niet dat je geen rekening houdt met anderen; je moet relaties kunnen opbouwen en onderhouden. Zelfkennis betekent in volle overgave je patronen, blokkades, gewoontes onder ogen zien; houden wat goed is en loslaten waar je niet goed in bent.

 

Transformeren op alle vlakken zodat dat je duurzaam inzetbaar blijft. Je zorgt goed voor jezelf en blijft dichtbij jezelf. In een reeks gesprekken met verrassende interventies gaan we samen op pad. Vaak niet meer dan vijf sessies aan mijn eigen keukentafel; kort en krachtig met direct resultaat. Coaching is iets wat je altijd blijft doen, je hele leven door.

Teamcoaching

 

‘It takes a team to tango’

Duurzame teams zijn de toekomst. Teams die zich continu ontwikkelen, waarin ruimte is voor iedereen, mensen gelukkig zijn op de werkvloer, betrokken bij de organisatie waar ze voor werken en een goede werk-privé-balans hebben. Samen zijn ze van het begin tot het eind verantwoordelijk voor hun producten of diensten. Vaak zijn er genoeg werkplannen en werkprocessen maar loopt het toch vast.

 

In de teamcoaching ontwarren we die kluwen zodat het team weer duurzaam inzetbaar is. Want het team is gebaat bij een optimale samenwerking. Dat is een continu proces van training en ontwikkeling. Vergelijk het met de tango: een prachtige dans, vol vuur, passie en plezier, maar niet makkelijk om te leren. De passen zijn complex en vragen oefening om tot een perfect samenspel te komen. Het aanleren van de basispassen is belangrijk want de afzonderlijke passen vormen samen de dans. Dus gaan we in de teamcoaching aan de slag met feedback, flexibiliteit, wendbaarheid, een open aanspreekcultuur, support etc. Zo leer je de danspassen van samenwerking om als team een topprestatie te kunnen leveren.

Testimonials